Z čeho pečeme?

Z žitného kvásku, omládku, několika druhů mouky včetně kamutové, vloček, semínek a ořechů
Kvásek

Žitný kvásek

Zcela přírodní kypřící prostředek

Přírodní kypřící prostředek, který napomáhá k lepší stravitelnosti pečiva a lepšímu využití živin v těle. Dodává pečivu výraznou chuť, specifickou vůni i strukturu a také delší trvanlivost. Výrobky z něj jsou zdraví prospěšné.

Kamutová mouka

Více minerálů než ostatní obilí a přijatelnější lepek

Jedinečný obsah živin dodá více energie, lépe a rychleji zasytí. Výrobky z této mouky jsou lehce stravitelné.

Mouka s válečkem
MESTRE dvojctihodný koláč mák švestky

Omládek

Těsto lépe a více kyne a také pečivo je mnohem nadýchanější

Významná směs podílející se na fermentačních procesech, vláčnosti, lepší chuti a delší trvanlivosti pečiva. 

Mouky ostatní

Žitná, špaldová, celozrnná a pšeničná mouka

Pro každého něco. Snadná stravitelnost, dlouhá trvanlivost, tradiční chuť i moderní pečivo.

MESTRE slaný koláč s vejcem a špenátem řez
MESTRE dvojctihodný koláč mák švestky

Vločky, semínka a ořechy

Neopomenutelný zdroj zdravého stravování pro své cenné výživové vlastnosti

Dodávají energii, kvalitní živiny a zdraví prospěšné látky.