Z čeho pečeme?
Z žitného kvásku, omládku, několika druhů mouky včetně kamutové, vloček, semínek a ořechůŽitný kvásek
Zcela přírodní kypřící prostředek
Přírodní kypřící prostředek, který napomáhá k lepší stravitelnosti pečiva a lepšímu využití živin v těle. Dodává pečivu výraznou chuť, specifickou vůni i strukturu a také delší trvanlivost. Výrobky z něj jsou zdraví prospěšné.
Kamutová mouka
Více minerálů než ostatní obilí a přijatelnější lepek
Jedinečný obsah živin dodá více energie, lépe a rychleji zasytí. Výrobky z této mouky jsou lehce stravitelné.
Omládek
Těsto lépe a více kyne a také pečivo je mnohem nadýchanější
Významná směs podílející se na fermentačních procesech, vláčnosti, lepší chuti a delší trvanlivosti pečiva.
Mouky ostatní
Žitná, špaldová, celozrnná a pšeničná mouka
Pro každého něco. Snadná stravitelnost, dlouhá trvanlivost, tradiční chuť i moderní pečivo.
Vločky, semínka a ořechy
Neopomenutelný zdroj zdravého stravování pro své cenné výživové vlastnosti
Dodávají energii, kvalitní živiny a zdraví prospěšné látky.